Adegem - Staatsbaan 30A

Bestel in Adegem: 050 68 60 90

Gent - Nederkouter 57

Bestel in Gent: 09 311 43 88

Station Brugge

Bestel in Brugge: 050 38 09 00

Pasta la Vista

ons verhaal

Ons verhaal

IT'S A LIFESTYLE.

Pasta La Vista is een pastabar die ontstond in 2014 als een kleine gezellige eetgelegenheid. Haar roots bevinden zich in Maldegem. Oorspronkelijk kon je de pasta’s meenemen (take away) of ter plaatse consumeren. Maar al snel groeide het idee om een mobiele versie van onze pastabar te maken. Meer zelfs nog: we zorgden ervoor dat de klanten ook in hun persoonlijke leefomgeving de Pasta La Vista-beleving kunnen ervaren. Zo ontstond dan ook onze eerste zelfgebouwde foodtruck.

De foodtrucks bleken erg in de smaak te vallen. Dus besloten we onze voorliefde voor de seventies en eighties te uiten in de afwerking van onze retro mobiele pastabars. Na Maldegem besloten we ook in onze favoriete stad, namelijk Gent, een zaak te openen.

‘PASTA LA VISTA IS A LIFESTYLE’

We vertrekken uiteraard van een lekker en gevarieerd aanbod pasta’s en sauzen aan eerlijke prijzen. Maar we willen meer dan alleen een pastabar zijn.

Pasta La Vista is voor ons een echte levensstijl geworden! Dat betekent dat we ECO-logisch en fair willen zijn op alle vlak. Het maakt deel uit van onze mindset en hopen daarin ook een rolmodel te zijn voor iedereen.

GOALS:

-Doe iets uitzonderlijk

-Vertel de waarheid

-Geef terug (mens en natuur)

-Blijf leren en innoveren

-AMUSEER U!

Als U gewoon aan het browsen bent, geniet dan alvast van uw bezoek. Als u klant wil worden, dan ontvangen wij u graag in één onze zaken. Hoe dan ook, bedankt voor uw bezoek aan onze website en hopelijk tot binnenkort!

Enthousiaste groeten, 

TEAM Pasta La Vista

Ons team